Project in gebiedsplan 2017

Dappercup 2017

Geplaatst op 12 oktober 2016, 20:49 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Oud-Oost
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Oud-Oost

In 2017 wordt de Dappercup voor het eerst georganiseerd door jongeren uit de Dapperbuurt. Voor alle bewoners van de Dapperbuurt op het Dapperplein, midden in de buurt. In de aanloop naar de Dappercup wordt vanuit Club Junior een voorbereidingsprogramma gestart waarin de tieners en jongeren leren wat er nodig is voor het organiseren van een "evenement". De Dappercup heeft sport, voetbal dit jaar centraal staan.

Daarnaast zullen er ook andere activiteiten georganiseerd worden voor kinderen, tieners en jongeren, ouders en volwassenen, die niet willen deelnemen aan het voetballen. Wilt u een bijdrage leveren aan de Dappercup dan kan dit in overleg met Club Junior.

Gewenst resultaat 
Jongeren hebben geleerd een evenement te organiseren voor de buurt
Geslaagd toernooi
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Meer jeugdigen met een gezonde leefstijl en een gezond gewicht (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Sander Otte

Project afgerond

De Dappercup heeft op 7 mei plaats gevonden. In samenwerking met de Beter leven markt is een dag vol voetbal en muziek georganiseerd. De wens voor 2018 is om wederom een Dappercup te organiseren.
0
Open de update in eigen pagina

Sander Otte

Project afgerond

De Dappercup 2018 was voor de jeugd een succes. In 2018 zal dit project doorgaan. De teams zullen in 2018 bestaan uit volwassenen en jeugdigen.
0
Open de update in eigen pagina