Project in gebiedsplan 2017

Integrale aanpak Eerste Oosterparkstraat

Geplaatst op 19 oktober 2016, 20:41 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Oud-Oost
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Oud-Oost

Na de bestuurlijke besluitvorming over de nota van uitgangspunten aanpak Eerste Oosterparkstraat  staat in 2017 de uitwerking naar een definitief ontwerp van de inrichting van de straat centraal. Ondernemers en bewoners zullen hierbij actief worden betrokken. Gelijktijdig vindt in de straat de sloop en nieuwbouw van het project O1 van Stadgenoot plaats. De ambitie is om de overlast die daarmee gepaard gaat te beperken.

De leefbaarheid en veiligheid in de straat willen we waarborgen. Er zijn nu al veel klachten over vervuiling, overlast door scooters etc.  Positieve ontwikkeling is dat winkeliers een BIZ (Bedrijfsinvesteringszone) zijn gestart. Omdat in de omgeving van de Eerste Oosterparkstraat ook andere projecten spelen is een omgevingsmanager aangesteld voor de afstemming.

Gewenst resultaat 
Een leefbare en veilige straat
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Versterken economische infrastructuur Oud-Oost (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Pieter Klapwijk

Project volgens planning

Zienswijzen op het Voorlopig Ontwerp zijn in concept beantwoord en worden eind januari 2018 besproken en vastgesteld door het algemeen bestuur van stadsdeel Oost. Het definitieve ontwerp is dan in het tweede kwartaal van 2018 in te zien op de projectpagina van het stadsdeel. Het streven is begin 20... lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Pieter Klapwijk

Project volgens planning

Definitief ontwerp Eerste Oosterparkstraat vastgesteld. Uitvoering in voorbereiding. Planning 1e kwartaal 2019 start uitvoering.
0
Open de update in eigen pagina