Project in gebiedsplan 2017

Versterken van de samenhang en samenwerking tussen de (zorg) ketens in Oud-Oost

Geplaatst op 20 oktober 2016, 14:34 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Oud-Oost
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Oud-Oost

Versterken van de samenhang en samenwerking tussen de (zorg) ketens in Oud-Oost: wijkzorg, samendoen, informele netwerken, gebiedsteam Oud-Oost, OKT (ouder kind team), WPI (werk participatie en inkomen) Activering/Jongerenpunt, stadsloket (incl.sociaal loket, meldpunt, jeugdaanpak).

Wat gaan we doen: per kwartaal een activiteit, waarbij er met elkaar gewerkt en nagedacht wordt om de verbinding en de samenwerking te verbeteren. Vorm: triage, workshop, meet&greet, netwerkbijeenkomst, bezoeken enz.

Gewenst resultaat 
De samenwerking tussen SamenDoen, OKT team, WPI, gebiedsteam en Jeugd en veiligheid bevorderen ten behoeve van de vraag en de opgave voor de specifieke doelgroepen en buurten. Daar waar de ketens niet of onvoldoende aansluiten gaan we specifiek investeren in de samenwerking ism de betreffende RVE waarbij de inzet om met behulp van een effectieve ketensamenwerking goed en adequaat te signaleren om te voorkomen dat kinderen, jongeren en gezinnen die risico lopen op geen (passende) zorg of dat deze zorg/hulp te laat wordt ingezet.
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Stimuleren Formele en Informele samenwerkingsverbanden (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Chiarli v

Project volgens planning

In Oost vind overleg plaats tussen de verschillende zorgketens. Daarnaast is in 2017 de wijkzorg Alliantie gestart die een verbindende rol in het netwerk zal spelen.
0
Open de update in eigen pagina

Eilbron varda

Project afgerond

nieuwe opzet wijktafel in 2018
0
Open de update in eigen pagina