Project in gebiedsplan 2018

Herinrichting Tilanusstraat

Geplaatst op 15 september 2017, 10:08 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Oud-Oost
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Oud-Oost

Het stadsdeel gaat de Tilanusstraat herinrichten. Samen met een gelote bewonersgroep wordt momenteel een aantal ontwerpen gemaakt, waaruit alle bewoners eind 2017 één ontwerp kunnen kiezen. Daarna volgt nog een inspraakperiode die waarschijnlijk in 2018 zal vallen. De rest van het jaar wordt de uitvoering voorbereid.

Gewenst resultaat 
Een door de buurt gedragen ontwerp voor de herinrichting.
We verwachten in het voorjaar van 2018 een vastgesteld definitief ontwerp te hebben. De rest van het jaar wordt het uitvoering voorbereid. Uitvoering is gepland in 2019.
Idee
Illustration
 
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Grote projecten voor herinrichting van de ruimte (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Örjan van Drongelen

Project achter op planning

In februari dit jaar hebben bewoners in een online verkiezing hun voorkeur uit kunnen spreken voor een nieuw ontwerp voor de straat. Er kon gekozen worden uit 3 varianten. Een ruime meerderheid koos voor ontwerp 1. Ontwerp 1 behelst het behoud van de huidige bomen, het planten van nieuwe bomen in he... lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Örjan van Drongelen

Project achter op planning

De brede analyse van het parkeerbeleid, zoals genoemd in de vorige update, loopt nog. Verwachting is dat we in maart 2019 meer kunnen zeggen over hoe we verder gaan met de herinrichting van de Tilanusstraat.
0
Open de update in eigen pagina
3 reacties

Jennifer van den Heuvel

zo 31 maart 2019 10:57
De straat roert zich. Er worden op dit moment brieven geschreven naar het stadsdeel omdat een aantal bewoners de deplorabele staat van de Tilanusstraat zat is.

Ikzelf vind het vooral zorgelijk dat de bewoners maar niet op de hoogte worden gesteld van de stand van zaken. In december zouden we een brie... lees meer

Jennifer van den Heuvel

zo 31 maart 2019 11:11
Ik heb nog een vraag/tip: kan, om de betrokkenheid te bevorderen, in een volgende brief een link naar deze website worden opgenomen?

Vriendelijke groeten,
Jennifer

Anouk Bosma

ma 1 april 2019 12:18
Beste Örjan, het is nu april en we hebben nog niks gehoord. De straat begint steeds meer op een vuilnisbelt te lijken. Stoeptegels zitten los, als je door de straat heen rijdt rammel je haast van je fiets af vanwege alle gaten en hobbels. Ik woon nu 2 jaar als student hier en hoor al 2 jaar dat er ie... lees meer