Project in gebiedsplan 2018

Vernieuwd concept restaurant en supermarkt FlevoFlats

Geplaatst op 6 oktober 2017, 13:12 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Indische buurt
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Indische buurt

Ymere biedt senioren vanaf 65 jaar en ouder woonruimte aan in de Flevoflats aan het Kramatplantsoen. Een huismeester van Ymere is in dit complex het eerste aanspreekpunt voor bewoners. Naast prettig wonen worden er in dit complex ook voorzieningen aan de bewoners en omwonenden aangeboden. U kunt hierbij denken aan: een huisartsen praktijk, fystiotherapie, een kapper, bloed prikken, of thuiszorg via ZGAO. In 2018 wordt de invulling van het restaurant en de supermarkt in de Flevoflats vernieuwd. Het restaurant wordt vernieuwd, daarnaast komt er een ontmoetingsruimte, een koffiehoek, een ruimte voor een feestje of partijtje, een maaltijdenservice en de supermarkt wordt opnieuw geëxploiteerd. Voor de invulling van dit nieuwe concept wordt gewerkt met een leer/werk traject in samenwerking met het ZGAO en Spirit. 

Gewenst resultaat 
Een goed ingerichte supermarkt en een verbeterd restaurant waar bewoners van de Flevoflats maar ook omwonenden uit de Indische Buurt kunnen komen eten, boodschappen doen, of een maaltijd afhalen.
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Verbeteren van de sociale en fysieke leefomgeving van kwetsbare en ouderen bewoners (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

ellen menning

Project volgens planning

De bewoners van de Flevoflats maken dankbaar gebruik van de maaltijden die door de weeks door Resto van Harte, Civic en de Regenbooggroep bereid worden. Dit is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van het Stadsdeel. Er kan hier heerlijk gegeten worden voor 5,- voor een verse 3-gangen maaltijd. Ymere... lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Martine Koehein

Project volgens planning

Brasserie de Poort gaat steeds beter lopen. In september werd al aangeven dat het restaurant erg gewaardeerd wordt door de bewoners van het Flevohuis en de Flevoflats. Ook zien we steeds meer buurtbewoners gebruik maken van het restaurant.
0
Open de update in eigen pagina