Project in gebiedsplan 2018

Basisscholen in Oud-Oost

Geplaatst op 6 november 2017, 15:00 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Oud-Oost
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Oud-Oost

In 2018 willen we de relatie en de samenwerking met de basisscholen in Oud-Oost versterken. We zien demografische ontwikkelingen waardoor er op termijn wellicht verschuivingen zullen plaatsvinden in vraag en aanbod van leerlingenplekken in het basisonderwijs in Oud-Oost. Vanuit het gebied is de insteek om de scholen hierbij beter te faciliteren. Ook willen we graag met de basisscholen bespreken hoe zij kunnen bijdragen aan onze activiteiten in de buurten, bijvoorbeeld op het thema pedagogisch wijkklimaat. We gaan hierover het gesprek aan met de collega’s van OJZ en de basisscholen in Oud-Oost.

Gewenst resultaat 
Meer aansluiting op de ontwikkelingen rond de basisscholen in Oud Oost
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Versterken van de pedagogisch dragende samenleving (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 4 projectupdates

Pieter Klapwijk

Project volgens planning

Lijntjes met de basisscholen zijn kort. Vanuit gebiedsteam wordt aangesloten bij directeurenoverleg. Vanuit stadsdeel vindt geregeld afstemming plaats met OJZ, zodat goed kan worden ingespeeld op stedelijke ontwikkelingen.
0
Open de update in eigen pagina

Pieter Klapwijk

Project afgerond

Reguliere gesprekken tussen directeuren basisscholen en stadsdeel worden ook in 2019 voortgezet. Terugkerende thema's zijn, naast de ontwikkelingen op de scholen, het pedagogisch wijkklimaat en programma's rond gezonde leefstijl en talentontwikkeling. Als project binnen het gebiedsplan is het afgero... lees meer
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

prisciLa Musica

di 14 november 2017 19:25
Ja