Project in gebiedsplan 2019

De Kids van Amsterdam Oost, tienjarig jubileum

Geplaatst op 15 oktober 2018, 09:29 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Oud-Oost
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2019 - Oud-Oost

ARGUMENTATIE:
De maximale bijdrage uit gebiedsbudget van het stadsdeel is naar 8.000 teruggebracht.

Vanuit verschillende buurten in Amsterdam Oost doen er jaarlijks ongeveer 300-350 kinderen en jongeren mee aan de projecten van de stichting De Kids van Amsterdam Oost. Gestart vanuit de wijkaanpak in de Transvaalbuurt en na het winnen van een publieksprijs vanuit de betere buurtprijs, is de stichting in tien jaar uitgegroeid tot een dans-, muziek-, theaterschool met aandacht voor het sociaal-maatschappelijke aspect van de doelgroepen en gezinnen.
De stichting krijgt nu de mogelijkheid om na tien jaar met de doelgroepen waarmee ze in de wijk zijn begonnen, op een podium in de Stadsschouwburg te staan. Alle kinderen vanuit Amsterdam-Oost kunnen meedoen. Ze krijgen structuur, aandacht, liefde en de kans hun talenten te ontwikkelen, maar vooral een ervaring om nooit te vergeten. Want het realiseren van kleine doelen en dromen, biedt een mooie toekomst.

Gewenst resultaat 
Mogelijkheden creëren, en laten zien dat je je dromen waar kan maken, zolang je blijft volhouden en door blijft zetten. In jezelf geloven en niet mag opgeven. En waarmaken van kleine en grote doelen.
We nemen de pleinen vanuit Amsterdam-Oost mee naar een prachtig podium, waar elke artiest van droomt ooit eens op te staan. Bewustwording, eigen kunnen en talent te delen met de doelgroepen van toen en nu.
Idee

Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Jeugdigen krijgen de kans zich te ontwikkelen en mee te doen (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

De kids van Amsterdam www.dekids.net

Project volgens planning

Doelen hebben wij behaald, wij hebben ongeveer 65 kids en tieners bereikt en mee gewerkt. Het filmpje (s) volgt (en) binnenkort.
0
Open de update in eigen pagina

Joost van der Klein

Project afgerond

Zie vorige status updates
0
Open de update in eigen pagina
Laatste 5 reacties Toon alle 8 reacties

Serena Slotboom

ma 19 november 2018 18:17
Ja: De kids van Amsterdam is een plek waar je jezelf kan ontwikkelen. Van een jong verlegen type heb ik me daar kunnen ontpoppen tot een sterke vrouw. Ik heb er zoveel kunnen leren en dat doe ik nog steeds l. Ze bieden kansen aan voor mensen waar ze in geloven. Iedereen bij deze stichting werkt super har... lees meer

Amanda Carter

ma 19 november 2018 18:17
Ja

Glynnis Bergen

ma 19 november 2018 18:31
Ja

Gianni Grot

di 20 november 2018 15:26
Ja

els nederlof

di 27 november 2018 21:38
Ja