Project in gebiedsplan 2017

Herinrichting Jan Vroegopsingel

Geplaatst op 1 januari 2000, 00:00 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2017 - Watergraafsmeer
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2017 - Watergraafsmeer
Om de verkeersveiligheid en de parkeermogelijkheden te verbeteren richten we de Jan Vroegopsingel opnieuw in. Daarnaast wordt de dijk verhoogd in samenwerking met Waternet. De voorbereidingen zijn in volle gang en we gaan in 2017 in uitvoering.
Gewenst resultaat 
Nieuwe openbare ruimte
Lopend
Bijdrage aan de prioriteiten:
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Örjan van Drongelen

Project achter op planning

Start uitvoering is uitgesteld naar voorjaar 2018. Het ontwerpproces en de afstemming met belanghebbende heeft meer tijd in beslag genomen. T/m 30 juli ligt het voorlopig ontwerp ter inzage. Verwachting is dat het definitief ontwerp in oktober door het bestuur vastgesteld wordt.
0
Open de update in eigen pagina

Örjan van Drongelen

Project achter op planning

Het definitief ontwerp wordt in februari 2018 ter vaststelling aan het AB aangeboden. Start uitvoering straat gepland voor medio 2019. Vertraging is ontstaan omdat afstemming met bewoners en Waternet meer tijd vergde.
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

saskia leefsma

do 14 september 2017 17:10
Geachte,
Ben blij met de manier waarop straks geparkeerd gaat worden, maar ik vind het heel jammer dat de de auto niet 'te gast' is op de Ouderkerkerdijk. Het is maar een kleine ingreep om het politie-trainingscentrum te ontsluiten via de brug over de A2 naar de Van der Madeweg en Joan Muyskenweg. Da... lees meer