Project in gebiedsplan 2018

Middenmeer Noord, inclusief Linnaeuskade Openbare ruimte

Geplaatst op 22 augustus 2017, 09:22 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Watergraafsmeer
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Watergraafsmeer

Gemeente, Waternet en Liander vervangen de komende jaren de bestrating, het riool, de waterleidingen en de gasleidingen in Middenmeer Noord. De inrichting van de straten blijft grotendeels hetzelfde. Wel wordt er waterberging gecreëerd om extreme buien op te vangen. Op de Linnaeuskade gaan we meer doen. Hier zal het waterschap de waterkering verhogen, waarna de gemeente de straat en groenstrook opnieuw inricht. De Linnaeuskade wordt een fietsstraat.

Gewenst resultaat 
Een buurt waarin de openbare ruimte en de waterkering weer op orde zijn. Door op te trekken met kabel- en leidingbedrijven zorgen we ervoor dat er na afloop van de werkzaamheden de straat voorlopig niet meer open hoeft.
Lopend
Illustration
 
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Groot onderhoud en initiatieven in de openbare ruimte (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Örjan van Drongelen

Project achter op planning

Uitvoering zou in het najaar starten, maar hebben we met circa een jaar uitgesteld. In dat jaar gaan we na hoe we ook de energietransitie (aardgasloos) in het project mee kunnen nemen. Aan het eind van het jaar verwachten we daar meer duidelijkheid over te kunnen geven.
0
Open de update in eigen pagina

Örjan van Drongelen

Project achter op planning

Uitvoering zou in het najaar starten, maar hebben we met circa een jaar uitgesteld. In dat jaar gaan we na hoe we ook de energietransitie (aardgasloos) in het project mee kunnen nemen. Medio 2019 verwachten we daar meer duidelijkheid over te kunnen geven.
0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Marjolein Blaauboer

di 19 september 2017 14:35
Ja