Project in gebiedsplan 2018

Ondersteuning ondernemers initiatieven

Geplaatst op 23 september 2017, 12:48 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied

ARGUMENTATIE:
Voorwaarden om per ondernemersvereniging aanspraak te kunnen maken op een deel van dit budget worden aan de ondernemersverenigingen bekend gemaakt.

Ondernemersverenigingen kunnen in 2018 gebruik maken van verschillende subsidieregelingen zoals gebiedsbranding, economische stimulering, straatmanagement en andere ondernemers initiatieven.

Niet verenigde ondernemers kunnen subsidieaanvragen voor het oprichten van een ondernemersvereniging. De regelingen worden uitgevoerd door de stadsdeelorganisatie en/of de RVE Economie.

Alle ondernemersverenigingen uit het Oostelijk Havengebied: WC Brazilie; Waterhart IJhaven; Zouthaven; Veemarkt; Java, KNSM-laan, uit het Oostelijk Havengebied, kunnen voor het organiseren van een gebied gebonden ondernemers initiatief gebruik maken van de subsidieregeling Ondernemersinitiatief. In het gebiedsplan is hiervoor een beperkt bedrag opgenomen. Initiatieven worden beoordeeld op de mate waarin deze bijdraagt aan een schoon en aantrekkelijk gebied, gericht op het verbeteren en de binding met bezoekers van het gebied waar het initiatief plaats vindt.

Gewenst resultaat 
Actieve ondernemers die samenwerken aan een schoon, veilig en prettig winkel of bedrijven gebied en zich inzetten voor hun maatschappelijke rol door mee te werken aan het bieden van werk en stageplaatsen.
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Versterking op sociaaleconomisch gebied
Deel dit:
1 projectupdate

Jan Huppen

Project volgens planning

Voor de ondernemersverenigingen in het Oostelijk Havengebied is in 2018 subsidie beschikbaar gesteld. Hier zijn een aantal kleine activiteiten van georganiseerd. Ook in 2019 is er budget beschikbaar om ondernemersverenigingen te stimuleren en te faciliteren bij initiatieven die de verbinding met de... lees meer
0
Open de update in eigen pagina