Project in gebiedsplan 2018

BIZ (Bedrijveninvesteringszonde) Middenweg en ondersteunen initiatieven

Geplaatst op 17 oktober 2017, 15:20 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Watergraafsmeer
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Watergraafsmeer

Een BIZ (Bedrijveninvesteringszone) is een afgebakend gebied zoals een winkelstraat of een bedrijventerrein waarbinnen ondernemers en/of de eigenaren samen investeren in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving. Alle ondernemers/eigenaren in de BIZ betalen daaraan mee. De ondernemersvereniging Middenweg-Linnaeusstraat heeft besloten 'gefaseerd' met de BIZ aan de gang te gaan. Eerste stap is een het opstarten van een BIZ voor het Middenweg gedeelte vanaf 2018. Daarnaast willen zij, om meer te kunnen bereiken en concrete acties te kunnen uitvoeren, graag een beroep doen op de subsidies winkelstraatmanagement en gebiedsgerichte initiatieven. Ook voeren zij gesprekken over samenwerking met Oostpoort.

Gewenst resultaat 
Verbeterde samenwerking ondernemers en daardoor meer mogelijkheid voor het ontplooien van (initiatieven voor) het gebied.
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Leefbaarheid en veiligheid (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Desmond Ronner

Project volgens planning

BIZ is officieel!

Er zijn meerdere activiteiten: zoals een straatmanager, contract met een anti graffiti bedrijf maart ook kleine evenementen ten tijde van Sinterklaas en Kerst.

 

0
Open de update in eigen pagina

Desmond Ronner

Project volgens planning

De BIZ Middenweg zet zich in om het bezoekers- én ondernemersklimaat in de straat te versterken, eenheid uit te stralen en tegelijk het unieke en gevarieerde aanbod van de straat te laten zien met on- en offline activiteiten. Continueren in 2019!
0
Open de update in eigen pagina