Project in gebiedsplan 2018

Ondernemers en bedrijven in de Zouthaven betrekken bij de ontwikkelingen in het gebied

Geplaatst op 17 oktober 2017, 16:16 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Het Oostelijk Havengebied

De gemeenteraad heeft het besluit genomen dat touringcars uit de stad moeten verdwijnen. De Zouthaven is aangewezen als locatie die tijdelijk gaan dienen als TTR (Transfer voor touringcars en rondvaartboten). Tegelijkertijd wordt de Ruyterkade Oost ingericht als plek waar Touringcars kunnen verblijven en wordt de Oosterdok kavel ontwikkeld voor een nieuw kantoorpand voor Booking.com. Al deze ontwikkelingen hebben een behoorlijke impact op het gebied rond de Zouthaven. We willen ondernemers en bedrijven in de Zouthaven goed betrekken bij deze ontwikkelingen. Een goede communicatie met ondernemers en bedrijven alsook met de gemeentelijke organisatie over ontwikkelingen, leefbaarheid en veiligheid in het gebied is daarbij van groot belang. 

Gewenst resultaat 
Tevreden bedrijven en ondernemers
Idee
Illustration
 
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Versterken van het economische cluster Zouthaven.
Deel dit:
1 projectupdate

Jan Huppen

Project volgens planning

Er zijn in 2018 verschillende informatiemomenten geweest voor de ondernemers en bedrijven in de Zouthaven. Ook in 2019 zullen wij de ondernemers betrekken bij de ontwikkelingen in de Zouthaven.
0
Open de update in eigen pagina
5 reacties

Francine Swets

zo 29 oktober 2017 14:42
Ja mits...: In dit plan wordt alleen gesproken over het betrekken van ondernemers en bedrijven. Het lijkt me essentieel dat ook bewoners bij de ontwikkelingen betrokken worden!

Marcia van der Hart - Simon

wo 1 november 2017 16:48
Absoluut!

Rob Zeeburg

di 7 november 2017 14:32
Nee: De Gemeente gaat de scheepsterminal op de huidige locatie sluiten en verplaatsen naar ergens in het oostelijk havengebied. De touristenstroom vanuit deze nieuwe locatie gaat vervolgens met bussen naar de Zouthaven en vandaar de stad in? Begrijp ik dat goed? Wat bent u daarmee opgeschoten?

Rob Zeeburg

di 7 november 2017 19:21
Nee

Rob Zeeburg

di 7 november 2017 19:26
oostelijk moet westelijk zijn. Wilt u dit veranderen?