Project in gebiedsplan 2018

Visieontwikkeling voorzieningen Amstelkwartier e.o.

Geplaatst op 8 november 2017, 10:47 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2018 - Watergraafsmeer
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt opgenomen in het concept Gebiedsplan 2018 - Watergraafsmeer

Het ontwikkelingsgebied Amstelkwartier vraagt om een duidelijke visieontwikkeling op de realisatie van toekomstige voorzieningen. In 2018 wordt een aantal voorzieningen in de derde fase van Amstelkwartier derde fase gerealiseerd. Het gaat hier tenminste om 2 scholen voor primair onderwijs, 1 school voor voortgezet onderwijs, ontmoetingsplek voor bewoners en een gezondheidscentrum. Bewoners geven aan dat zij winkels missen.

Gewenst resultaat 
Voorzieningen in 3e fase Amstelkwartier
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Visie op ontwikkel- en transformatiegebieden (?)
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates

Sylvia van der Werf

Project volgens planning

Er is een stedelijke projectgroep die regelmatig bij elkaar komt om de voortgang van de planning van de voorzieningen te bespreken. Naar aanleiding van de inventarisatie van de planning van de noodzakelijke voorzieningen wordt de nadere behoefte vanuit de buurt betrokken bij de planvorming.
0
Open de update in eigen pagina

Sylvia van der Werf

Project afgerond

De stedelijke projectgroep komt regelmatig bij elkaar om de voortgang van de planning van de voorzieningen te bespreken. De input vanuit de buurt is besproken bij de bespreking van de noodzakelijke voorzieningen op het gebied van sport, recreatie, onderwijsvoorzieningen, maatschappelijke en zorgvoor... lees meer
0
Open de update in eigen pagina