Update

Update bij Got a story to tell

Geplaatst op 12 juli 2017, 14:42 uur
Project volgens planning
Got a story to tell is vertaald naar 2 projecten:

1. Back2Back, Eye2Eye:
Jongeren worden in duo's getraind om hun eigen verhaal te vertellen. Hierdoor krijgt een doelgroep die we veel te weinig te horen in het maatschappelijk debat een stem om de stereotypering waar zij zelf slachtoffer van zijn, in hun eigen woorden te bestrijden.
Aan de bredere coaching-sessies hebben circa 30 jongeren deelgenomen. De 12 jongeren die ook het verdere traject doorlopen, worden momenteel in 6 duo's gecoacht en zullen daarna op verschillende plekken in oost hun 'story' als duo gaan delen.

2. Lopend vuurtje
Lopend vuurtje is een estafette diner in het kader van ontmoeting en verbinding. Met 100 mensen in oost wordt en estafette slinger gemaakt. Waarbij je bij iemand gaat eten, en je iemand thuis om te eten. Op deze manier heb je per persoon 2 bijzondere ontmoetingen in jouw buurt. Tevens vinden verschillende groepsontmoetingen plaats in het kader van Lopend Vuurtje. Tijdens de etentjes worden verhalen met elkaar gedeeld om elkaar beter te leren kennen. Momenteel vinden de voorbereiding van het project Lopend Vuurtje plaats. De eerste diners volgen in september.
Deel dit: