Update

Update bij Activiteiten in de Jungle Bibliotheek

Geplaatst op 27 maart 2019, 13:21 uur
Project volgens planning
Op donderdag 21 maart vond het eerste avondvullende programma plaats ter promotie van onze Jungle bibliotheek. Een avond vol met spoken word, poëzie, rap en verhalen. De avond kreeg de naam "(Ex)change your Wor(l)ds" mee. De zaal zat vol, zeker 70 bezoekers, merendeels jong publiek uit Amstedam, maar ook een aantal van buiten de stad. De presentatie lag in handen van L-Deep, een bekende naam in de Spoken Word scene. De acts waren al even divers als het publiek en van een opvallend hoge kwaliteit. Het publiek was enthousiast en het programma liep dan ook flink uit.
Aan het eind van de avond was er nog een open mic. gepland voor iedereen die zijn talent op het podium wilde uitproberen. Vooraf waren er weining aanmeldingen voor de open mic, maar op de avond zelf stonden er uiteindelijk toch 9 deelnemers klaar. Door de krappe tijd, kreeg iedereen 5 minuten de tijd.
Na afloop werd er nog nagepraat en iedereen was het erover eens dat het een zeer geslaagd avond was, die zeker om herhaling vraagt. De volgende Spoken Word avond staat gepland op 23 mei. Zet de datum vast in je agenda en als je zelf op wilt treden, meld je dan op tijd aan, er is beperkt plaats.

Op dinsdag 23 april, in de schoolvakantie, is er een activiteit voor kinderen gepland. Tijdens deze workshop leren kinderen van 7 t/m 12 jaar kennismaken met poëzie.
Poëzie stimuleert en motiveert kinderen om zichzelf op een artistieke manier te uiten. Ieder kind heeft een eigen karakter, denk- en werkwijze, een eigen originele manier om dit te uiten. Tevens bevordert deze workshop de mondelinge en schriftelijke vaardigheden. De jonge deelnemers onderzoeken, ontdekken en experimenteren met nieuwe woorden.
Deel dit: