Projectvoorstel voor gebiedsplan 2019

Ontsluiting Science Park naar A10

Geplaatst op 21 oktober 2018, 20:19 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2019 - Watergraafsmeer
VOORLOPIG BESLUIT:
Dit project wordt niet voorgedragen voor het concept Gebiedsplan 2019 - Watergraafsmeer

ARGUMENTATIE:
Het maakt onderdeel uit van een stedelijk onderzoek.

De infrastructuur ligt er bijna, maar het laatste deel moet nu snel uitgevoerd worden. Nu komt er, doordat er veel meer bewoners in dit gebied zijn komen wonen, een nog grotere filedruk op de uitvalswegen, vooral op de Middenweg. Alleen als veel mensen vinden dat dit prioriteit moet krijgen, zullen de plannen vervroegd kunnen worden. Help Oost aan minder fijnstof, help mee!

Gewenst resultaat 
Ontsluitin MacGillivraylaan met A10
Idee
Bijdrage aan de prioriteiten:
Hoort bij doelstelling 
Doorstroming op wegen en fietspaden bevorderen en fietsparkeerproblemen aanpakken (?)
Deel dit:
Laatste 5 reacties Toon alle 141 reacties

Anne Huizinga

di 4 december 2018 18:00
Ja: Ik woon nu 3 jaar op de Edisonstraat, de hoeveelheid verkeer over de Kruislaan is zodanig toegenomen dat ik niet meer met plezier op mijn balkon zit, de televisie erg hard moet zetten om iets te kunenn vertaan, en me veel zorgen maak over de hoeveelheid fijnstof (die neerslaat op palen op mijn balkon... lees meer

M Meijning

di 4 december 2018 22:20
Ja

Henk Scheeper

do 6 december 2018 23:21
Ja: De verkeersdruk is enorm. Lange rijen auto's op de Kruislaan voor het verkeerslicht Middenweg tot aan de kruising met de Radioweg/Jaap Edenbaan en verder. Het is hoog tijd dat de beloofde afrit naar de A10 er gaat komen!

Henk van Drie

vr 7 december 2018 12:47
Ja: Als de gemeente Amsterdam écht staat achter de beslissing om de lucht schoner te maken (denk aan de invoering van de mileuzone) dan moeten ze met de reeds lang beloofde aansluiting op de A10 haast maken. Kruislaan en Middenweg staan tijdens spits compleet vast hetgeen niet bijdraagt aan een betere lu... lees meer

Pieter C Hengeveld

ma 10 december 2018 13:49
Ja: Het is onbegrijpelijk dat dit project zo lang is blijven liggen. In 1999 moest ik als toekomstige bewoner van Park de Meer er al voor tekenen dat ik op de hoogte was van het feit dat de weg er zou komen, en nu, bijna 20 jaar later, is hij nog steeds niet af.