Project in gebiedsplan 2020   

Ondersteunen vereniging Amstelkwartiermakers

A
Geplaatst op 18 november 19, 11:09 uur
Dit project is ingediend als voorstel voor het Gebiedsplan 2020 - Watergraafsmeer

Dit project maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan 2020 - Watergraafsmeer
Focusopgave Overamstel in ontwikkeling

Overamstel is de komende jaren nog volop in ontwikkeling. Het is een groot stedelijk gebied, wat betekent dat de gebiedsontwikkeling niet door het stadsdeel maar door de directie Grond en Ontwikkeling wordt gedaan.

Het stadsdeel vindt het belangrijk dat de leefbaarheid en veiligheid voor de huidige en toekomstige bewoners gewaarborgd worden en dat er aandacht is voor ontmoeting, contact en sociale cohesie.

De vereniging Amstelkwartiermakers is een initiatief van bewoners en bedrijven. Zij hebben als doel om zich gezamenlijk in te zetten voor een mooie, leefbare en gezellige buurt. Ontmoeting en contact, evenals thema's als duurzaamheid en water staan hoog op de agenda.

We ondersteunen deze vereniging bij haar activiteiten voor deze nieuwe buurt en bij haar ambitie een breed platform te realiseren voor bewoners en ondernemers in Overamstel.

Gewenst resultaat Bewoners en bedrijven nemen gezamenlijk eigenaarschap voor hun buurt.
1 project-update

Joke van Vliet

7-okt-2020 10:13
Project volgens planning

Amstelkwartiermakers is een vereniging van bewoenrs en ondernemers in Amstelkwartier. Er worden veschillende activiteiten georganiseerd. De vereniging was een groot evenement aan het voorbereiden ter gelegenheid van de opening van het bella Vista park, dit is vanwege Corona stil gelegd.

In november ...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina